Tuesday, November 2, 2010

Kita selalu terfikir nak.....................

kita slalu berangan mcm2, nk buat itu lah ini lah
cthnye : hari ni, ak nk pg library lah..
end up, ak pegi tgk movie..
haish

xpun, kite slalu ckp sensorg,
next sem, ak nk berubah..
nak stdy awl2..nak blaja dlu seblom lecture,
end up, kite stdy btol2 esok nak finale..

kite slalu terpikir nak siapkan assignment hari ni,
sbb 2 hri lg nk kene hantr,
end up, kite siapkan seminit seblom due date.

kite slalu terpikir nak gi masak sendiri hari ni,
end up, dapur kedai yg berasap2..

kite slalu terfikir nak saving duit lah bulan ni,
xnak shopping, xnak enjoy movie,
end up, kite beratur panjang2 nk bayar kat kaunter jusco,
and beratur panjang2 nk bli tiket wayang

kite slalu terpikir nak benti rokok lah pasni,
end up, duit seribu tinggal abu...


and kite slalu terpikir nak tlg mak kat dapur uat sarapan pagi..
end up, kite terjaga di tengah hari..lantas, hanya membantu buat mknn tengah hari
dan seterusnya dinner..

kite slalu terfikir lepas ni nak kemas bilik yg serabut sikit je..
end up, kite pg tidor dgn nyenyaknya bersama bilik yg berserabut sikit je

kite slalu terfikir xnak gadoh ngn adek beradik kite lg pasni (mse kecil2 dlu,)
end up, rambut adek ditarik2...

kite salu terpikir nk tulis pjg2 kat blog,
end up, idea x dtg2..
haha

slmt membaca mende ak mengarut nie..bye bye


Ollieyy

4 comments:

Adib said...

Kita selalu terfikir nak tengok je diorg berlatih TKD, last2 join pattern, self defence & sparring training. Kekekeke.

lily_lolypop said...

hehehehe. adib..ske eh kenekn org..hehe

DuniakuAbstrak said...

yup, so true

aku pon slalu mcm tu

perancangan punya la semangat

pelaksanaan hampess

sila rotan aku sekarang

lily_lolypop said...

hahaha. suh la mak ayul rotan.
sy tidakmahu..
xbaik tau rotan2.
haha
side kick xpelah.
haha

Related Posts with Thumbnails
 
lily_lolypop © 2007 Template feito por Áurea R.C.